Praktijk

De website houdt geen bezoek-gegevens bij en staat niet open voor het achterlaten van informatie. Vragen en aanmeldingen kunnen telefonisch op 020-6366359, tussen 07:30 en 08:00, of door in te spreken om teruggebeld te worden. Het versturen van niet-privacygevoelige berichten kan via: praktijk@psychotherapiedelijser.nl. De praktijk voldoet aan de aangescherpte regels voor geheimhouding en privacy˚. 

DSCN2868Vs2

Adres: Psychotherapie De Lijser
Nieuwendammerdijk 248F, 1025 LW Amsterdam. 
Parkeerplaatsen: alleen ten noorden van het Sluisje nog gratis.
Fiets: vanaf Landsmeer 6,5 km, vanaf de ponten 2,7 km.
OV: Bus 35, halte Wervershoofstraat.

De praktijk heeft contracten met de volgende (groepen) verzekeraars: Zilveren Kruis, VRZ, CZ, VGZ, Menzis, DSW en Caresq. De vergoedingen gaan rechtstreeks via uw verzekeringsmaatschappij. De behandeling telt wel mee bij uw jaarlijkse eigen risico. U heeft recht op vergoeding als uw huisarts u per brief verwijst naar specialistische GGZ vanwege het vermoeden van een DSM-5 stoornis. 

Voor nieuwe aanmeldingen geldt vanaf 1 juni een wachttijd van circa 8 weken. Om het uitlopen van wachttijden te voorkomen wordt een ‘no-show’ tarief van € 75,- in rekening gebracht bij afspraken die niet ten minste 24 uur van tevoren zijn afgezegd.

Er zijn gezondheidsklachten die volgens de wet niet (meer) onder de verzekerde zorg vallen. De psychotherapie hiervoor blijft vallen onder de kwaliteitseisen van de BIG-registratie en de bepalingen van de Nederlandse Zorgautoriteit. De kosten van een therapiesessie van 45 minuten zijn € 95,- en komen voor uw eigen rekening, tenzij uw verzekering daar een aanvullende dekking voor geeft. 


˚Privacybeleid, Klachtenregeling en Kwaliteitsstatuut SGGZ zijn op de praktijk in te zien.
*Afkortingen: BIG; (Wet) Beroepen Individuele Gezondheidszorg, NVP; Nederlandse Vereniging voor Psychotherapie, NVVP; Nederlandse Vereniging van Vrijgevestigde Psychotherapeuten, NVRG; Nederlandse Vereniging voor Relatie- en Gezinstherapie, EFT; Stichting Emotionally Focused Therapy.  


© TT 2019