Adres: Psychotherapie De Lijser

Nieuwendammerdijk 248F, 1025 LW Amsterdam


Parkeerplaatsen: schaars, maar tot het Sluisje nog gratis.
Fiets: vanaf Landsmeer 6,5 km, vanaf de ponten 2,5 km.
OV: Metro 52 > Bus 35, halte Wervershoofstraat.


Vragen en aanmeldingen kunnen telefonisch op:

06-39781355, tussen 07:30 en 08:00,
of door in te spreken om teruggebeld te worden.

De website houdt geen bezoekgegevens bij en staat niet open voor het achterlaten van informatie. Niet-privacygevoelige berichten verstuurt u via: praktijk@psychotherapiedelijser.nl. Zo nodig gaat de therapie via (beveiligd) beeldbellen.

U heeft recht op vergoeding als uw huisarts u per brief verwijst naar specialistische GGZ vanwege het vermoeden van een DSM-5 stoornis. De vergoedingen lopen sinds 2022 volgens het zorgprestatie-model. Standaard wordt in de praktijk 60 min. per consult geagendeerd. De nota's gaan direct naar uw verzekeringsmaatschappij. Contracten zijn er met Achmea/ZK, ASR, Caresq, CZ, DSW, ENO, Menzis, OMW, ONVZ en VGZ. De nota's komen daarmee uit op 80 tot 95% van de maximum tarieven van de Nederlandse Zorgauthoriteit. De behandelkosten tellen wel mee bij uw jaarlijkse eigen risico.

 

Voor nieuwe aanmeldingen geldt een wachttijd van circa twaalf weken voor individuele therapie en circa drie weken voor partnerterrelatietherapie. Om het uitlopen van wachttijden te voorkomen wordt een ‘no-show’ tarief van €75,- in rekening gebracht bij afspraken die niet ten minste 24 uur van tevoren zijn afgezegd. .


Er zijn gezondheidsklachten die volgens de wet niet onder de verzekerde zorg vallen. Wel valt deze psychotherapie onder de kwaliteitseisen van de BIG-registratie en de bepalingen van de Nederlandse Zorgautoriteit. De kosten van een individueel therapieconsult van 60 minuten zijn €125,- en komen voor uw eigen rekening, tenzij uw verzekering daar een aanvullende dekking voor heeft.